INVITATII cu DICHIS este un brand al s.c. STUDIOGRAPH s.r.l. identificat cu RO23547180, J12/1248/2008.

In conformitate cu legea de protectie a datelor cu caracter personal, studiograph s.r.l., in calitate de Operator, va prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

  • - date de comunicare (user name, adresa de e-mail)
  • - date de facturare (pentru persoane fizice: nume, prenume, adresa si cnp; pentru persoane juridice: denumire, adresa, nr. reg com, cui, cont)
  • - date de livrare (nume, prenume, adresa de livrare, telefon de contact). Acestea vor fi folosite numai pentru prelucrarea si expedierea comenzilor lansate explicit. 

GESTIONAREA SI SECURITATEA DATELOR

www.invitatiicudichis.ro beneficiaza de securitatea datelor garantata de platforma prestashop pe care a fost construit site-ul, ca si de serverele celor de la hosterion. In plus, am implementat proceduri fizice si administrative pentru a proteja informatiile colectate prin prezentul site. Accesul la datele cu caracter personal ale clientilor nostri se acorda numai personalului autorizat si numai pentru a-si indeplini sarcinile specifice pentru a duce la bun sfarsit comenzile lansate pe platforma www.invitatiicudichis.ro

Datele cu caracter personal sunt pastrate in baza noastra de date, fara a fi puse la dispozitia tertilor. La cerere, acestea se pot accesa, rectifica, restrictiona, porta sau sterge. Pentru a beneficia de toate aceste drepturi, va punem la dispozitie urmatoarele canale de comunicare:

  • - email: office@studiograph.ro
  • - solicitare scrisa la adresa: s.c. studiograph s.r.l., Turda, str. Nicolae Iorga nr. 9, jud. Cluj

Promitem sa rezolvam orice cerere in termen rezonabil.

Multumim!